Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De favoriete Jimmy Choo look van Emma Roberts!

Door Tiany op 13.08.2014

Emma Roberts - nicht van all-time-favorite actress Julia Roberts - en ster van kaskrakers als We're The Millers reveals haar favoriete stuks van de Jimmy Choo FW2014 collectie. Zelf haalt ze haar inspiratie bij mode-iconen als Jane Birkin, Stevie Nicks en Cate Blanchett, en ze stelt haar outfits levendig en professioneel samen. Jimmy Choo behoort vaak thuis in deze leuke looks, en daarom lichtte miss Roberts een tipje van de sluier over haar lievelings Jimmy Choo pieces!

"Mijn mode-iconen gaan van Jane Birkin tot Cate Blanchett. Ik hou van de jaren '60 & '70 en ben dus altijd op zoek naar inspirerende outfits op Pinterest en ik koop vaak gelijkaardige dingen om Etsy! Ook houd ik van het feit dat de jaren '90 terug in de mode zijn, omdat het me nostalgisch maakt naar mijn jeugd. Ik was grote fan van de Spice Girls en kocht daarom ook pas een paar sneakers met platform zolen in hun eer!" - aldus Emma Roberts -

Emma is verzot op ankle boots en haar ultimate FW2014 Jimmy Choo schoen is daarom ook de Marlin met slangenprint. Een klassieke Jimmy Choo boot met edgy details! Met haar 1m57 droeg ze voorheen bijna altijd heels, maar nu heeft ze de confidence gevonden om voor platte botjes te gaan, and we love the look on her

"Als ik een schoen zou zijn, zou ik de klassieke puntige pump van Jimmy Choo zijn. Ik herinner me dat ik vroeger, toen ik jong was, bewondering had voor vrouwen die dit soort schoenen droegen en ik kon toen niet wachten op mijn 1ste paar! Nu heb ik zo'n paar pumps in rood slangenleer met mijn initialen gegraveerd op de zool. Het kleine meisje in mij springt van vreugde!" - dixit miss Roberts -

Voor een gezellige avond met haar vriendinnen gaat Emma Roberts het liefst voor een simpele T-shirt, botjes en een schoudertas met franjes. Voor formal events op de rode loper wisselt ze graag haar looks af om eens iets anders te proberen dan haar go-to outfits

We kunnen Emma in 2015 op het witte doek zien stralen in de komedie Ashby, en ook naar goede gewoonte speelt ze weer mee in de serie American Horror Story. Op de website van Jimmy Choo kan je alle favorites van Emma Roberts bekijken, dus take a look and dress like Emma!

Foto's © Jimmy Choo.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded