Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: Baum und Pferdgarten

Door Tiany op 12.08.2014

Wat Anna Wintour is voor Vogue, is Tiany voor Belmodo: fashion queen in upper degree. Als miss T. morgen zou zeggen dat je T-shirt binnenstebuiten dragen the next trend is, zou ik het - misschien een hééééééél klein beetje twijfelend - nog doen ook. Dus toen the fashion queen herself, rondparaderend in deze jersey sweatpants van Baum und Pferdgarten, me voor het 1st liet kennismaken met het kledingmerk, was ik direct helemaal mee. And that means: alweer een merk dat een eerder gevaarlijke werking op me heeft.


© Baum und Pferdgarten

De designers Rikke Baumgarten en Helle Hesthave richtten het merk op in 1999. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen, Denemarken, maar thank God dat we de ontwerpen over heel de wereld kunnen kopen. Het duo heeft al verschillende awards gewonnen waaronder de 'Elle Style Award' voor Designer of the Year. Way to go!


© Baum und Pferdgarten

 
© Baumd und Pferdgarten

 
© Baum und Pferdgarten


© Baum und Pferdgarten

De ontwerpers zijn gefascineerd door contrasten, dat zorgt voor designs met een dualistische touch zoals bijvoorbeeld mannelijk vs. vrouwelijk, shiny vs. mat etc. Hun doel is om mensen op die manier altijd te verrassen. And we say: mission accomplished! Persoonlijk heb ik een zwak, heel erg groot zwak weliswaar, voor de printed trousers van Baum und Pferdgarten. Al weet ik nu niet of dat komt door de trend op dit moment of gewoonweg omdat ze er zonder twijfel magnificent uitzien …

 
© Baumd und Pferdgarten


© Baum und Pferdgarten

Je kan Baum und Pferdgarten online shoppen of via de verkooppunten in België, waaronder A Suivre.

Het merk werd al meerdere malen gespot op The Kirilove Blog (check o.a. hier en hierand yup, dat wil wat zeggen. To all the fashionistas in Belmodo town: knoop het goed in jullie oren want Baum und Pferdgarten is a brand to watch.

Topfoto © Koen Van Buggenhout.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded