Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Thiron lanceert schoenencollectie

Door Tiany op 11.08.2014

Nieuwtjes over nieuwe schoenenontwerpers horen wij heel graag hier bij Belmodo, zeker als deze schoenen echt pareltjes blijken te zijn. Guy Thiron werd bekend met zijn eigen shoe store met ab fab brands als Martin Margiella M66, See by Chloé en Tim Van Steenbergen en brengt nu zijn eigen schoenencollectie uit. Pretty exciting want zijn ontwerpen zijn tijdloos, elegant en bovendien oh, so beautiful.

De pumps, booties en laarzen zijn gemaakt met de meest hoogwaardige materialen in unusual combinations van kleuren en texturen. Voor het ontwerp en de productie werkt Guy Thiron samen met his good friend Sybil Mortelmans, die zelf fashion designer en consultant is voor merken als Paule Ka, Carven en Vanessa Bruno.

De nieuwe FW2014 collectie is een bull's eye, zeker omdat Thiron aan de ladies heeft gedacht door de hakhoogte altijd op een comfortabele hoogte te houden, zonder in te boeten aan perfect style. De shoes zijn te herkennen aan het - nu al - iconische streepje aan de zijkant. Mijn paar pumps is alvast onderweg ...

Met medewerking van Christine Smeyers.

page loaded