Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sporty fashion

Door Tiany op 10.08.2014

Wat een zalig gevoel als je na een drukke dag je joggingbroek kan aantrekken om je lekker chill te voelen, niet? Wel, gedaan is de tijd dat sportkleding alleen maar baggy was! Sporty fashion is helemaal in deze zomer! Comfortabel en trendy tergelijk? Yes please!


© Foto's: Vogue

De sport geïnspireerde trend is hot hot hot! Hoewel de atletische invloeden op de runway minder obvious zijn, zijn wij toch helemaal fan! Luxueuze stoffen worden gecombineerd met meer relaxed silhouetten voor een zorgeloze maar elegante look. De trend is super accessible en met leuke acessoires kan je zo je sporty outfit glamoureus maken.© Foto's: Pinterest

Ook heeft deze trend heel wat oldschool influences zoals de bomber jacket en tracksuits, maar dan met een moderne twist! Shorts, sportschoenen en sweaters, het kan allemaal voor de lente. Ga voor een opvallende kleur of print om je outfit helemaal op te vrolijken! Om het wat minder out-there te maken kan je altijd een sportief item combineren met je alledaagse kledij. Draag bijvoorbeeld een blazer over een sportshort of een voetbal-like riem op een jumpsuit

Shop the look

Topfoto's © Vogue.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded