Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

PS. Bucket bags, I love you

Door Lien op 10.08.2014

Oh dear oh my, ik heb er voor de verandering alweer een nieuwe obsessie bij. En dit keer zou het wel eens niet zo gunstig kunnen uitdraaien voor mijn bankrekening, want jawel ...

Ik ben helemaal hoteldebotel voor designer bucket bags! Voor wie niet meteen weet wat zo'n bucket bag is: hier volgt de uitleg al.

Bucket bags zijn schoudertassen in de vorm van, wel ... een kleine emmer, maar dan wel zo'n heerlijke slouchy emmer in prachtig, melkzacht leder die je dichtdoet door de koordjes bovenaan aan te spannen waardoor -ie er nog chiller uitziet.

Ideale festival tas? Check, check, driedubbel check! Alleen wel even letten dat je bij het dansen je sleutels niet verliest: ondanks dat je 'm bovenaan kan aanspannen, blijven bucket bags vaak wat openstaan. 't Is maar dat je 't weet he, feestvarkentje! 


Bucket bags komen er in heel veel formaten en eigenlijk ook alle kleuren van de regenboog. Lila Chanel? Coming up! Alexander Wang in luipaardprint? Zeker, mevrouw!

En ik wil ze stiekem aaaaaallemaal ... (Maar het liefst van al toch de lila Chanel (zie onder), dus als je dan toch écht moet kiezen ...)

Trouwens, een echt topmerk voor bucket bags zijn absoluut de tassen van Mansur Gavriel! Denk: strak design, prachtig zacht leder en een felle kleur binnenin. Oh ow I'm in love ...Where to shop: the designer edition

1. Alexander Wang - Diego (€ 880,-).
2. Wendy Nichol - Bullet (€ 1.191,85).
3. Saint Laurent - Emmanuelle (€ 1.450,-).
4. Gucci - Diamante (€ 995,-).
5. Stella McCartney - Falabella (€ 645,-).
6. Proenza Schouler - Bucket (€ 1.880,-).

Where to shop: the slightly more affordable edition

1. River Island - crocotas (€ 50,-).
2. Warehouse - beige (€ 54,29).
3. Zara - dennengroen (€ 99,95).
4. Topshop - luipaard (€ 50,-).
5. Urban Outfitters - Deena & Ozzy (€ 50,-).
6. Topshop - met flosjes (€ 72,-).

En en en, ben je voor de designers of zit je favoriet helemaal in de 2de collage? Tell me!

Foto's via © Tumblr.

page loaded