Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Comfortabel sporten met Rituals!

Door Koen op 10.08.2014

Als ik ga sporten, doe ik dat liefst in kleren die net zo makkelijk zitten als mijn pyjama. Dat het niet uitmaakt hoe ik ook buig, strek of met mijn benen sjot, er scheurt niets én ik hoef mijn broek niet constant van tussen mijn billen te halen. Dat is hoe sportkleren moeten zitten!

En wat is de beste manier om je sportkleren te testen? Door er in te sporten tiens. Rituals had dat ook al lang door en nodigde ons dan ook uit om samen met Nina de Man hun Soulwear collectie te testen op een toplocatie! Club Cabane naast Strantwerpen werd onze tijdelijke oase van rust. Geen betere manier om je dag te starten! 

Een downward dog, zonnegroet en child's pose later waren we totally zen en helemaal klaar om aan onze drukke dag te beginnen. Geen enkel moment heb ik me oncomfortabel gevoeld of op een zeer onelegante manier mijn kleren terug goed moeten leggen. Score! 

De SS2014 Soulwear collectie is dus helemaal goedgekeurd en Belmodo approved! Comfortabel en mooi met frisse pastelkleurtjes, ideaal voor je yogalessen! 

Al benieuwd naar de FW2014 Soulwear collectie? Dan kan je boven een klein overzichtje van de collectie vinden. Denk aan warme, zachte materialen die er nog eens goed uitzien ook! Ons ga je in ieder geval zeker in die roze knitted sweater spotten volgende winter. Rituals Soulwear collectie = Sports Fashion Heaven!

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded