Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Made for Mischief

Door Michael op 09.08.2014

Those kids these days. Pepe Jeans London weet wel wat the young ones want! Just kidding around with friends in and around the apartment. Wie kan het the next generation kwalijk nemen dat ze wat rebeleren en experimenteren? Zeker niet als ze dat doen in stijl, met leuke outfits van Pepe Jeans en met Queen of Mischief Cara Delevingne voorop!

"Life is about having fun" is de leuze die centraal staat in de FW2014 collectie van Pepe Jeans London. En wie konden ze beter strikken voor die campagne dan de brilliantly mischievous Cara Delevingne! Samen met Claude Simonon en Paolo Anchisi zet het Britse wildchild de set op stelten. De 3 free-spirits houden watergevechten, klimmen op de muren en in het bad. De fun druipt er van af, don't you wish you were there!

Pepe Jeans London keert terug naar zijn roots, rebelse rock 'n roll outfits. Comfortabele en casual stukken, met meer dan genoeg bewegingsvrijheid voor alle soorten activiteiten! There's casual and casual, maar de Pepe Jeans stukken slagen steeds in hun missie om die nonchalante casual chic uit te stralen. 

De hoofdrol in de campagne is weggelegd voor jeans & leder (en miss Delevingne). Daarnaast is dit je go-to collectie voor strakke feminine silhouetten voor the ladies. En hemdjes met ruitjes voor de mannen.

Ik krijg al goesting om ook nog eens compleet los te gehen met mijn vrienden, maar stiekem heb ik nog meer zin om die wollen jacket van Cara in huis te halen!

Benieuwd naar het resultaat van al die playfulness? Bekijk de video hieronder!

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded