Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Christian Louboutin x Angelina Jolie

Door Aline op 09.08.2014

Iedereen herinnert zich wel Angelina Jolie tijdens de première van Maleficent en dan voornamelijk haar pretty damn gorgeous shoes die mister Louboutin speciaal voor de gelegenheid en Angelina ontworpen. 

Nu sloeg het duo de handen in elkaar en brengen ze samen de veelbesproken creatie op de markt. Enter: the magical pump, genaamd Malangeli. De hak van de schoen kan je vergelijken met een beeldhouwwerk in de vorm van een rookwolk, voor de rest bestaat de handgemaakte pump uit lakleer en huidskleurige mesh. 

"Het is geweldig om samen te werken met iemand die zo’n sterk karakter heeft. Angelina leren kennen door deze samenwerking is 1 van mijn grootste genoegens geweest!" - dixit Louboutin -

De limited edition pump is vanaf eind oktober wereldwijd in maar 5 Louboutin flagship stores te verkrijgen in zwart en rood. De opbrengsten gaan naar SOS Children’s Villages, ‘s werelds grootste organisatie voor weeskinderen. Angelina steunt de organisatie al sinds 2003.

page loaded