Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

WECANDRESS 2014

Door Koen op 08.08.2014

Het festival WECANDANCE kunnen we al bijna ruiken en we kunnen niet wachten! Morgen kunnen we allemaal onze dansbenen nog eens bovenhalen om ons helemaal te laten gaan op het strand van Zeebrugge. Elk jaar werkt het festival met een thema en dus ook een dress code. Dit jaar is dit thema ancient Egypt en Memphis style, en we zouden Belmodo niet zijn als we geen gepaste kledij zouden aandoen! 

Onze eigen miss Kiriloff stelde al outfits samen voor WECANDANCE, waarover je alles kan lezen in het artikel "What to wear to WECANDANCE '14". WECANDANCE zelf ontwierp echter een eigen collectie voor de 2014 editie en wij zijn fan! De graphics voor de lijn werden ontwopren door art director Diederik Serlet en je kan in de collectie truien, T-shirt, petjes en mutsen vinden. 

De inspiratie voor de lijn werd gehaald uit de muziek en the beach, waar mensen samen komen in een oase, een Utopia if you will, om zich te verenigen! De link naar het thema is duidelijk te herkennen door oude Egyptische scriptures en de graphics zijn very bewonderingswaardig! Uniting people van verschillende rassen, met verschillende genders en different muzieksmaken, daar gaat het allemaal om!

Dress yourself appropriately en haal hier 1 van de leuke WECANDANCE truien of T-shirts! 

Topfoto © Barbara Zwerver.
Foto © WECANDANCE.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded