Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A touch of Brazil

Door Koen op 08.08.2014

As you know houdt Belmodo van fashion. We houden ook van supporting goede doelen. We found de perfecte combinatie! Introducing A touch of Brazil, blog van de Belgische Melanie van Dooren die vanuit Brazilië een juwelenlijn begon, ten voordele van het goede doel!

Melanie volgde haar boyfriend naar Brazilië en besloot er haar bevindingen en opmerkingen samen te vatten op een blog. Don't think dat je alleen maar witte stranden en fancy restaurantjes zal zien. Miss Melanie zorgt ervoor dat culturele issues en happenings worden gedocumenteerd en vertelt op haar blog over welke verschillen haar opmerken. Daarnaast schrijft Melanie ook over de leuke dingen die ze spot en hier en daar vind je ook nog een vleugje moda terug.


Salvador Wish Bracelet: € 30,-.

Handcrafted Trancoso Ring: € 95,-.

Melanie liet zich inspireren door Brazilië en raakte involved in een project voor het weeshuis Lar da Criança Feliz, dat 53 kinderen van 0 tot 16 jaar opvangt. Ze noemde het project Give-d en ontwierp een ring en armband die je nu online kan kopen om het weeshuis te steunen! Beide juweeltjes zijn zelfgemaakt en de armbandjes zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren die elk hun eigen symboliek hebben! De armbandjes zijn ook sterk gelinkt aan Braziliaanse cultuur en legends en zijn dus zeker uniek om in je collectie te hebben of leuk om als cadeautje te geven.

Hier kan je meer vinden over project Give-d en over de juwelen die worden verkocht! 

Foto's © A Touch of Brazil.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded