Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The new life of BOSS

Door Michael op 07.08.2014

BOSS krijgt een nieuwe look voor de FW2014 collectie! En daar hoort natuurlijk een spannende campagne bij. Jason Wu, de nieuwe art director, creëerde met zijn collectie een nieuwe visie op fashion zoals hij het brand ziet in de 21ste eeuw. Deze keer gaat het niet alleen om de kleren, maar zit er ook een hele BOSS-lifestyle verwerkt in de filosofie van Wu. De BOSS-lovers die het benauwd krijgen bij het idee dat hun favoriete merk te veel verandert, hoeven niet te vrezen. Het label geeft aan nog altijd hun kwalitatieve zelve te blijven en hun traditie van meesterkleermakers voort te zetten. Oef!

De campagne zet de stijl van de collectie voort. De vrouw bij BOSS is sterk en een waardige tegenhanger van de BOSS man die verfijnd, tijdloos elegant en modern oogt. De gezichten voor de campagne zijn Scott Eastwood, zoon van living legend Clint Eastwood, en Edie Campbell. Eastwood en Campbell stralen allebei de nieuwe vibe van het merk uit, beide karaktervol en mét een attitude.

“I was honored to be chosen to represent BOSS. It’s a timeless, classic brand that’s been around forever, and their clothes make you feel at your best, strong and confident.” - bewijst Scott Eastwood -

Met medewerking van Christine Smeyers.

page loaded