Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lindsey Wixson X Eres

Door Angelique op 07.08.2014

Ben je last-minute nog op zoek naar originele swimwear voor je summer holiday? In de collectie van Eres vind je sowieso iets om mee te paraderen aan le grand bleu!

Lindsey Wixson is de muze van dienst en rightfully so, want haar looks gaan hand in hand met de retro-gëinspireerde swimwear. Het Franse merk Eres was niet op zoek naar een bombshell maar naar een natuurlijke beach beauty. Wanneer je Lindsey Wixson in Eres aan het water ziet, denk je instantly: 'It's a match!' Miss Wixson is een zomerige, dromerige waternimf in de stijlvolle badpakken en bikini's. Nonchalant zit ze met de voetjes in het water en geeft ze haar visie op Eres.

"I think that Eres is very modern and classic, but it has a tailoring to it that's super-sexy. And I feel like it flatters me."  - aldus Lindsey Wixson-

De modellen zijn kleurrijk, eenvoudig en toch tailored with an edge. Bikini's, onepieces of iets in-between, je vindt er zeker je ding! Mijn favoriet is met voorsprong de kleurrijke Show-Scarlett bikini. Het leven kan eenvoudig zijn in de zomer, a onepiece, sunscreen and kleurrijke lipstick volstaan! Simple comme bonjour. Dus ... bikini inslaan, koffer pakken en naar verre horizons trekken!

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded