Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A.F. Vandevorst komt naar Antwerpen!

Door Koen op 07.08.2014

An Vandevorst en Filip Arickx aka A.F. Vandevorst openen op dinsdag 19 augustus hun 1ste flagshipstore in modestad AntwerpenAnd we're as happy as a hippo! De winkel zal in de Lombardenvest te vinden zijn en daarmee wordt het ontwerpersduo dichte buren van o.a. Dries Van Noten. Een buurt die we tijdens onze shoppingtrips niet kunnen overslaan!

Na 15 jaar ontwerpen, werd het tijd om een winkel te openen, dacht het duo. En waarom niet in dé buurt van Antwerpen? Ruim een jaar geleden openden ze hun webshop die al op een goede ontvangst mocht rekenen. En dat zal bij deze winkel niet anders zijn. Zegt dat Belmodo het gezegd heeft!

'Geduld is een schone zaak', dacht A.F. Vandevorst. En het zal z'n vruchten afwerpen, ook met een zeer mooie toekomst, daar in de Lombardenvest! 

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded