Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The legend of Mitos

Door Tiany op 06.08.2014

Mitos staat symbool voor mythische liefde en wordt gebruikt in veel legendes, maar het is ook de naam van het swimwear merk MITOS. Bij MITOS zorgen ze ervoor dat elk kledingstuk dat gemaakt wordt een object van desire is dat je aanzet tot ontdekken. Met hun patronen en kleuren neemt het merk je mee op aparte avonturen en met hun 1-of-a-kind stuks kan je gegarandeerd een unieke look creëren! 

Voor deze zomer heeft MITOS zich laten inspireren door Marokkaanse mozaïek met complexe geometrische patronen, rijke kleuren en ingewikklde motieven. De collectie is zonder twijfel adembenemend en brengt je helemaal in de holiday mood

Elk stuk heeft een verschillende top and bottom die toch bij elkaar passen, wat voor een kleurrijk geheel zorgt. Marokkaanse mozaïek staat voor power en rijkdom en dat wil MITOS ook weergeven in hun collectie, met een moderne twist voor de echte fashionitas op het strand!

Foto's © Mitos.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded