Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Missoni voor Converse

Door Kim op 06.08.2014

Missoni lovers, listen up! Als de bekende Chuck Taylor sneakers van Converse doorgaans aan jouw voet gelijmd zitten én je bent een huge fashion lover like us, spring je ongetwijfeld een gat in de lucht want Missoni lanceerde opnieuw een collectie voor Converse - uiteraard voorzien van de famous zigzagprint.


Het is intussen al de 8ste keer dat het Italiaanse modehuis samenwerkt met Converse (1 van de voorgaande samenwerkingen zie je in het Belmodo artikel Missoni x Converse). De fashionable sneakers zijn vanaf donderdag 28 augustus wereldwijd verkrijgbaar - enneuh... de lucky shopper die toevallig in Amerika zit, kan ze nu al kopen bij Nordstrom!

Foto's © Converse.

page loaded