Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Maureen de Clerq pops up in Knokke

Door Michael op 06.08.2014

Attenzione, aandacht, achtung! Maureen De Clerq verhuist deze zomer tijdelijk naar Knokke en stelt er haar newest pop-up shop voor! Deze primeur valt niet te missen and it's no secret dat we bij Belmodo helemaal fan zijn van Miss De Clerq!

Als former graduate van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen, alsook styliste en leerkracht is Maureen De Clerq een icoon in het Belgische modelandschap! Haar collecties waren tot voorheen enkel te verkrijgen in haar winkel in Antwerpen, maar nu kan je vanaf vrijdag 8 augustus dus in Knokke terecht om te je huldigen in haar prachtige kledij! 

De pop-up store zal openblijven t.e.m. zondag 31 augustus, dus snel wezen is de boodschap! Hierna kan je altijd weer terecht in haar prachtige winkel in Antwerpen. Je vindt de shop in de Mulier Mulier gallerij in De Wielingen in Knokke Zoute!

Foto's © Maureen De Clerq.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded