Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel Prefall 2014 Campaign

Door Koen op 06.08.2014

Diesel kennen we allemaal van de 'Be stupid' campagne die een enorm succes was, en natuurlijk ook voor hun jeans en parfums! Nu komt het Italiaans merk op de markt met een Prefall collectie die de tijdloze klassiekers van Diesel (leder, denim en military) in een nieuw jasje steken

De collectie kan omschreven worden als Neo-Neoclassic met zijn mix tussen klassieke kunst en hedendaagse pop, klassiek en digitaal. Designers Nicoleta Formichetti en Nick Knight lieten zich inspireren door o.a. Picasso en Michelango, dus je kan een artsy collectie verwachten! 

Het resultaat is een speelse campagne met verschillende acteurs, modellen, muzikanten en 'gewone mensen', wat voor een leuk mix zorgt! Wij zijn alvast fan van de rock vibe die de campagne heeft, met toch een klassieke look!

Foto's © Diesel.

Met samenwerking van Kirsten Voets

page loaded