Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Unknown Curiosity

Door Angelique op 05.08.2014

Meet new kid on the block Unknown CuriosityGlobetrotter Hannelore Nuijens is de drijvende kracht van het merk dat zich specialiseert in unieke vrouwenjasjes en blazers. Denk aan minimalistische designs met mannelijke details, geborduurde stoffen en klassieke suits in combinatie met originele, bijpassende accessoires. Perfect voor de business women onder ons!

Hannelore heeft al een groot deel van de wereld gezien. Zo heeft ze al in Parijs, Londen, New York en Buenos Aires gewoond, gewerkt en gestudeerd. Van een hoop levenservaring gesproken! Deze steden heeft ze even gelaten voor wat ze zijn en nu focust ze zich volledig op Mumbai. Deze overweldigende stad zal dan ook de thuisbasis voor de productie en creatie van Unknown Curiosity zijn. 

Natuurlijk is Hannelore nog niet vergeten waar haar roots liggen en Unknown Curiosity is dan ook een op en top Belgisch merk! Hannelore wil dan ook niet louter een merk aanbieden, maar een volledige levensstijl. Haar unknown curiosity - en diploma fasion studies - is hetgene dat haar zo ver gebracht heeft. Een voortdurende nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen, culturen en ervaringen. De collectie is dan ook een perfecte weerspiegeling van haar visie op globetrotten!

Persoonlijk vind ik een mooi jasje vaak heel moeilijk te vinden. Vaak is of de kleur, of de snit, of de lengte ... niet goed en een mooi jasje is zo essentieel! Hoe vaak gooi je wel niet snel een jasje over je schouders om ergens naartoe te gaan? Ik ben dus alvast happy as a hippo dat er een merk is dat zich hierop wil focussen! 

Alle stuks zullen uitsluitend via de webshop te verkrijgen, shop away!

Foto's © Unknown Curiosity.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded