Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Back to the 90’s

Door Koen op 04.08.2014

Of liever, de 90's komen weer naar ons! Duik je kast in en ga op zoek naar je oude kleren van in de jaren '90, want ze zijn helemaal hot deze zomer! Op de SS2014 runways zagen we heel wat throwbacks naar ons favoriete fashion decennium (ahum) terwijl de klassiekers een moderne transformatie ondergingen. Deze trend is voor iedereen toegankelijk, of je nu van tuinbroeken, fanny packs of zonnekleppen houdt!

One of my favorites is de terugkomst van de geruite hemden! Je kan ze open laten met een T-shirt eronder voor een simpele look, ze rond je middel binden voor een relaxed look of ze dichtknopen met een statement ketting erop om het wat meer op te kleden! Ook de tuinbroeken zijn terug, die de ideale outfit vormen voor de dagen dat je niet goed weet wat aandoen. Draag er een hemd, een marcelleke of cropped top onder, het is helemaal hip!

Ook kan je je helemaal uitleven met logo's, the bigger the better! Draag een sweater met een opvallend logo of een leuke tekst erop en je hebt gelijk een opvallende look! Natuurlijk kunnen de cropped tops niet ontbreken in deze trend. Ze zijn al een tijdje hot, en je kan ze deze zomer zeker blijven dragen! 

© Foto's: Pinterest

 

Shop de look

Met medewerking van Kirsten Voets

page loaded