Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wild flower

Door Angelique op 03.08.2014

Wij zijn in onze nopjes want ASOS is er weer met een nieuwe ASOS Salon collectie! Deze keer hebben ze zich laten inspireren door a secret English garden overgoten met wilde bloemen. Denk aan een wildgroei van bloemenprints die jou misschien een beetje aan je oma's behangpapier doet denken. But we don't care! Het resultaat mag er meer dan wezen!

Als ik deze collectie zie, denk ik direct aan zomerse namiddagen zittend in de tuin met een zwierig bloemenkleedje, bijpassende hoed en liefst nog een kopje thee. Gegarandeerd dat mijn pinkje ook omhoog zal schieten wanneer ik mijn kopje optil! Doe daar dan nog heerlijke scones bij en it's a party!

Traditionele shapes krijgen een nodige upgrade dankzij transparante stoffen en pretty embellishments hier en daar. Normaal gezien ben ik echt geen girly girl, maar bij deze collectie schiet er maar 1 gedachte in mijn hoofd, "Hebben, hebben, hebben"! Daarom hieronder onze favorieten! 

1. The maxi dress is here to stay en dat heeft ASOS goed begrepen! Hier zou ik heel graag de rest van de zomer in rondzwieren! ASOS Salon T-shirt Maxi Dress, € 169,01.

2. Dit exemplaar is dan weer ideaal voor ladies die wat kleiner zijn. Een elegant kleedje waar je niets fout mee kan doen! Mijn mama zou het dan weer een vormloze zak noemen ... Tja, meningen verschillen! ASOS Salon Printed Dress, € 133,80.

3. Met nog geen 1000 woorden kan ik uitdrukken hoe mooi ik deze jas wel niet vind. Ik ben een op en top jassen-mens en deze zou echt zo goed in mijn collectie passen! ASOS Salon Floral Cocoon Jacket, € 133,80.

4. Dit zwierig exemplaar is dan weer ideaal om snel over je bikini te gooien en naar het strand te fietsen! Doe daar nog mooie sandaaltjes en een leuke zonnebril bij en you're ready to go! ASOS Salon Mini Floral Stripe Dress, € 112,67.

Foto's © ASOS.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded