Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tiany’s Summer Wish List 2014

Door Tiany op 30.07.2014

Summer's finally here al ga ik mijn verlof niet in ons Belgenlandje doorbrengen, maar op zonovergoten stranden en blauwe wateren met het liefst van al nog een surfplank onder mijn voetjes. Quality time met de hubby en mini-me is voor mij de perfecte vakantie! Het enige wat mijn verlof nog tot een hoger niveau kan tillen, zijn deze items op mijn wish list. Ik ben zo lief geweest ook aan mijn collegaatjes en ons nieuwe kantoor te denken. Want ook dat moet er tip top in orde uitzien!

1. Er gaat niets boven een leuk jurkje om de zomer in stijl te overleven. Hoewel ik tropische oorden al snel boven ons Belgisch weertje verkies, puf ik liever niet de hele dag rond in een te warme outfit. Geef mij dan maar dit easy, breezy jurkje! € 149,- bij Rough Rugs.

2. It's no secret dat mijn gezinnetje tijdens de vakantie vooral at the beach op een surfplank te vinden is. En wat heb je dan nodig - naast een wetsuit? Een leuke bikini voor die eindeloze beach momenten! € 190,- bij Mitos Swimwear.

3. Belmodo verhuist naar GentAnd what does every office need? Een beetje groen! En omdat planten bij mij geen lang leven beschoren zijn, ga ik voor deze cactusvaas van Serax. Past perfect in ons nieuw kantoor! € 17,95 bij voor-thuis.be.

4. I've tried to resist, maar ik ben nog steeds madly in love met deze Valentino rock studs. En wie ben ik om aan deze ware liefde te weerstaan? € 590,- via Mytheresa

5. Ik hou van goede vibes en een goede klankkwaliteit is dan van levensbelang! Geef mij daarom deze headphones cadeau - pretty please - zodat ik kan flaneren op het strand, begeleid door zomerse beats. € 179,95 bij Bose.

page loaded