Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cara voor Chanel

Door Kim op 30.07.2014

Another day, another Cara campaign! Zo lijkt het althans, want het Engelse model is komende herfst werkelijk o-ve-ral te zien. Ze is o.a. het gezicht van Mulberry en Topshop, is ook te zien in de campagne van Burberry en - zo kondigde ze zelf aan via haar Instagram - wordt ook het gezicht van Chanel voor FW2014. 

De campagne, waarin we Delevigne en medemodel Binx Walton in een sportieve setting zien, is een tikje edgier dan we doorgaans van Chanel gewoon zijn.

Cara was - samen met model Saskia De Brauw - eerder al het gezicht van de Resort 2013 collectie, die meer deed denken aan de kledingstijl van Marie Antoinette. Can't get enough of Cara? Hieronder vind je nog een behind the scenes video van de nieuwe campagne!

Foto's en video © Chanel.

page loaded