Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

DIY jewelry met Pandora

Door Tiany op 29.07.2014

We all know Pandora, het merk dat moderne juweeltjes verkoopt tegen betaalbare prijzen. Het merk werd in Denemarken opgericht in 1982 en is ondertussen uitgegroeid tot een well-known brand dat in meer dan 80 landen te koop is! Wij zijn vooral fascinated door de do-it-yourself armbandjes.

Pandora heeft een lijn arm candy, waar je steeds nieuwe bedeltjes kan aanhangen. Ideaal voor speciale gelehenheden als kerstmis, verjaardagen of graduations! Er zijn ongeveer 700 verschillende charms waar je uit kan kiezen, dus wees maar zeker dat je een uniek armbandje kan creëren! Elk bedeltje is gemaakt uit zilver, goud, leder of textiel, zodat je kan rekenen op de quality van je bandje!

De bedeltjes zijn speciaal op een vrouwelijke manier ontworpen zodat jij je eigen creatie kan maken door het combineren van charms. Elk deeltje van de juweeltjes wordt zorgvuldig behandeld en wordt gemaakt met kwaliteitsvolle materialen. De Pandora juweeltjes zijn een werk van echt craftmanship met een moderne invloed en oog voor detail en design! Voor fashionista's die graag gepersonaliseerde jewelry dragen. 

Het leuke aan de Pandora armbandjes is dat je steeds op zoek kan gaan naar een persoonlijk bedeltje dat je sieraad aanvult en jouw karakter weerspiegelt! Je armbandje hoort en past perfect bij jou! Zo kan je bijvoorbeeld een tropische twist aan je armbandje geven voor de zomer, of leuke woorden maken met de symbolische bedeltjes. Voor ieder wat wils!

Wij zijn niet de enige waarbij de DIY-jewelry van Pandora in de smaak valt! Celebrities als Melissa Rauch - a.k.a. the lovely Bernadette van hit-serie The Big Bang Theory - en Hayden Panettiere zijn ook fan, en hebben de Pandora juweeltjes al eerder op de rode loper gedragen!

Pandora maakt ook andere juwelen als ringen, horloges en kettingen. Neem zeker eens een kijkje op hun website om je te laten inspireren! 

Foto's © Pinterest & Pandora.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded