Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Replay denkt aan het milieu

Door Tiany op 28.07.2014

We willen allemaal een beetje meer bijdragen tot een beter milieu, en vanaf nu gaat dat ook met kleding! Replay lanceert zijn allereerste milieuvriendelijke Laserblast L.I.F.E. (Laserblast Innovation for Earth) collectie. Het Italiaanse denim label combineert met deze capsulecollectie de innovatieve en milieuvriendelijke Laserblast technologie die waterverbruik vermindert met het gebruik van gekleurde minerale pigmenten van natuurlijke oorsprong. Zo zijn de processen om de kledij te maken beter voor onze environment, dus yay for Replay!

Om de collectie extra kracht bij te zetten koos Replay voor milieuactivisten als het gezicht voor de lijn. De modellen voor de Laserbrast collectie worden de Eco-Warriors for L.I.F.E. genoemd en delen dezelfde passie om de huidige manier van leven te veranderen. Voor de women's line is er het Noorse model en actrice Aleksandra Orbeck-Nilssen, die haar eigen fonds Nanofasa heeft dat dieren in het wild wil beschermen, en ze is ook een toonaangevende woordvoerdster voor Afrikaanse milieuproblemen. Voor de men's line is er de Noorse Enok Groven, oprichter van de nieuwsgroep en blog Fashion Against Climate Change dat milieugerelateerde zaken in de mode-industrie in kaart brengt. The perfect match voor deze campagne dus! 

De capsulecollectie is verkrijgbaar in de Replay winkels en in de e-shop, dus ga zeker eens een kijkje nemen!

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded