Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Michaël’s Summer Wish List 2014

Door Michael op 28.07.2014

Hello summer! Zomer betekent voor mij relaxen als een koning in Frankrijk, chick lits lezen als Single op de sofa, tv-series inhalen zonder constant je mail te hoeven checken, werkelijk elke cocktail proberen op de menukaart zonder aan morgen te denken en mijn instagramaccount vol wonderbaarlijke pics zetten van al mijn belevenissen. Feel free to comment en vergeet niet: sharing is caring!

Deze zomer trek ik richting Barcelona voor een héérlijke vakantie onder waving palmtrees, massaal veel paëlla eten & een concert van ouwe rot in het vak Paul Anka. Never heard about him? Geen probleem, surf ff naar Youtube en tik gewoon z'n naam in samen met het Nirvana muzieknummer Smells like Teen Spirit. Hup & bingo!

Soit, bij een nieuwe zomer hoort natuurlijk ook een verlanglijstje. Check hier mijn Summer Wish List 2014! Enjoy.

1. Flaneren op de Passeo de Gracia in Barcelona, vraagt voor een aangepaste look. De outfit is er al maar om de warme temperaturen te trotsteren is een hoofddeksel vereist. Tijd dus om een knaller van een head piece te scoren én dat moet er absoluut 1'tje zijn met karakter. Daarom een échte borsalino hoed. Stylish, classy én net dat tikkeltje bohemian. Wist je trouwens dat het originele bedrijf van de typische borsalino gebruik maakt van Belgisch konijn? Ik zie mezelf niet meteen met een dierbaar diertje op m'n hoofd, daarom een zomerse variant in papier. Verkrijgbaar voor € 208,- bij The Corner.

2. Feeling hot, hot, hot! Wel, dan moet je natuurlijk ook on the beauty side helemaal summer proof zijn. Wat is er beter dan een zwoel parfum om te dragen tijdens smakelijke bbq's, cocktail nights of richting strand te trekken. Elke nieuwigheid wat het beauty merk L'Occitane lanceert is een schot in de roos. Zo ook het mannenparfum Mer Mistral. Zwoel blauw, lentefris - ook al vieren we de zomer - en gewoonweg een knaller om te sprayen. En omdat het vakantie is, mag alles tot in de details, inclusief body gel én shower gel dus. Aanrader van formaat! Eau de Toilette kost € 55,-, de body gel kost € 18,- en de shower gel kost € 12,-. Te koop in alle L'Occitane shops of via de online store

3. Schoenen, ze blijven mijn grootste verslaving. Want ook mannen kunnen er een statement mee maken of gewoon kiezen voor een leuk exemplaar om hun outfit te laten knallen. Mijn schoenenkast begint stilaan uit te puilen maar 1 klein ietsiepietsie paar kan er heus nog wel bij. Herinner je je nog de tijd waarop het dragen van de klassieke zwarte Dr. Martens ultrahip was? Wel, die tijden lijken nooit te zijn weggeweest. Ik wil er absoluut scoren in zwart met flashy happy colours geel, groen en rood. En laat daar nu net een speels flosje aan hangen. My kind of day dream! Deze Dr. Martens loafers scoor je deze winter voor € 140,- gewoonweg via de Dr. Martens eshop.

4. Een overload aan zonnestralen vraagt voor een nieuwe zonnebril om op je snoet te dragen. Ik heb steevast een 5-tal brillen die ik doorheen de zomer laat roteren, want geef toe, net wanneer je een zonnebril nodig hebt, kan je hem nooit vinden. Een exemplaar waar ik helemaal gek van ben is de gloednieuwe zonnebril The Clement van Komono Crafted. De Crafted lijn is brand new sinds deze zomer. I want, I want want deze tortoise demi mag me overal gezelschap houden deze zomermaanden. Te koop voor € 79,95 via de Komono eshop.

5. Speels, modern & hypertrendy is het fashion brand Strelli Homme. Eindelijk een Belgisch mannenmerk dat begrijpt wat ik nodig heb. Klassieke mode maar altijd wel met een kantje. Dat doen ze door een strakke snit, flashy kleuren, kwalitatieve stoffen en een design volgens de trends. Een lichte blazer tijdens warme zomermaanden is een must en omdat mijn vorige lichte blazer stilaan altmödisch is, ben ik helemaal klaar voor een nieuwe versie anno 2014. Meet de Venise Avignon blazer. Een wit met blauw gestreepte blazer voorzien van kleine visjes. Oh yeah, deze blazer koop je voor € 295,- maar misschien zelfs wat goedkoper tijdens de laatste soldendagen via de Strelli Homme eshop.

Voilà, nu ben je helemaal mee met mijn verlanglijstje voor this summer. Oh een reis richting Brazilië om al die hotspots van onze Belmodo Guest Editor Kim De Craene te ontdekken mag natuurlijk ook altijd. Maar dat is misschien materiaal voor m'n Christmas Wish List eind dit jaar. Voor we daar zijn, geniet van de zomer!

page loaded