Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lien’s Summer Wish List 2014

Door Lien op 27.07.2014

Of ik een zomerkind ben, vraag je? Absoluut! Ik ben niet alleen geboren in de zomer (ik ben een echte, 't is niet voor de show!), maar ik ben eigenlijk ook pas op mijn best als je mij treft op een mooi strand, omringd door palmbomen en een thermometer die 30°C schreeuwt.

"Maar ja, wie is er dan niet op zijn best eigenlijk?", denk je dan. En daar heb ik eigenlijk niets van terug. Schaakmat jij clevere Belmodo lover, goed bezig vandaag. Maar goed, nu we het toch over de zomer hebben: ziehier mijn ultieme benodigdheden voor een geslaagde zomer ... Party on boys & girls!

1. Het is inmiddels een gouwe ouwe, maar Chanel espadrilles staan nog steeds heel erg hoog op mijn verlanglijstje. Liefde voor het leven, zeker? Shorty don't mind! (Prijs op aanvraag)

2. Niets leukers dan een goed, oversized jeansshortje. Deze van One Teaspoon zijn absoluut mijn droomexemplaar, en guess what ... Ooit is hij van mij! Ha, ik durf nogal! (Vanaf $ 99,99).

3. Een tikje fout en een tikje lelijk, zo heb ik het eigenlijk wel graag. Dit Furby T-shirt zou zo stoer staan op al m'n shortjes ... Graaf, dat is het enige wat ik er nog over te zeggen heb! (€ 34,86 bij Sugarpills).

4. Omdat we op een summer wish list al eens mogen dromen, zet ik er graag ook deze babyblauwe Céline handtas bij. Mijn doel? Deze aan mijn arm hebben bungelen tegen de tijd dat de zomer van 2015 begint! #Ambitie, zeg het maar! (Prijs op aanvraag)

5. Wie festivals zegt, zegt regen. Of toch in België. En dus zullen deze regenponcho's in de vorm van Pacmanspookjes zeker wel van pas komen! Stoehooer ... (€ 8,- bij Topshop).

page loaded