Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Astrid’s Summer Wish List 2014

Door Astrid op 26.07.2014

Zomer is voor mij terrasjestijd. Niks gezelliger dan na een drukke dag te blijven plakken met vrienden, natuurlijk mét een cocktail in de hand. En als dat nog eens kan zonder trui, dan ben ik 1 happy girl! Als ik daarbovenop nog minstens 1 van onderstaande items in mijn bezit krijg, kan de zomer van 2014 niet meer stuk!

1. Groot nieuws: deze Belmodo addict heeft een huis gekocht! Niet onbelangrijk: mijn droomhuis heeft ook een tuin. En deze geweldige Fermob stoelen zouden daarin niet misstaan, al zeg ik het zelf! Fermob Luxembourg stoel in Capucine, € 177,-.

2. Geen zomer zonder nieuwe bikini! Of het nu is om ergens in exotische oorden te gaan bakken of om in m’n hometown Oostduinkerke te flaneren op het strand, met deze Asos bikini doe ik dat ongetwijfeld in stijl! € 15,49 voor de top en € 9,86 voor het broekje via Asos.

3. Ook al opgedoken in "Dit willen wij shoppen tijdens de solden!" maar nog steeds niet in mijn bezit. Sad smiley face. Toch blijven deze denim dungarees van A.P.C. door mijn hoofd spoken en verdienen ze zeker en vast een plekje in deze lijst! € 275,- via de A.P.C e-shop.

4. Heerlijk wat een beetje zee allemaal met je haar kan doen: prachtige beach waves en net genoeg body om eindelijk zo’n geweldige fishtail braid te proberen! Deze Texturizing Salt Spray van Balmain belooft alles wat we van een goede salt spray verwachten maar zou je lokken niet uitdrogen: perfect combo! € 18,95 op de Balmain Paris Styling Line webshop.

5. Als het buiten bloedheet is, pas ik toch liever voor een zwaar statement juweel. Deze stoere tijgerketting is een prima alternatief voor zware juwelen en geeft elk zomerkleedje die special fashion touch! € 155,- via de Kenzo webshop.

En nu hop, vanachter die computer of leg die iPhone opzij en vertrek snel naar het dichtstbijzijnde terrasje. Als dat toevallig in de buurt van Gent is, kom jij mij zeker en vast ergens tegen! 

page loaded