Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kim’s Summer Wish List 2014

Door Kim op 25.07.2014

Zon, zee, strand en palmbomen: ik ben er helemaal klaar voor om een zalige zomer te beleven - nu enkel nog deze summer essentials van mijn lijstje schrappen and I'm good to go!

1. Geen zomerdag zonder het perfecte jurkje, toch? Dit mooie exemplaar van Anthropologie (£168,-) verwelkom ik met plezier in mijn kast, perfect voor een picknick of een etentje op een zomers terras.

2. Elke vakantie wanneer ik in zee ga, denk ik: "Waarom heb ik geen watersandalen?" Ditmaal koop ik ze echt, zelfs al heeft mijn vriendje gedreigd dat hij dan niet meer met mij wil gezien worden. (fuchsia jelly sandals, New Look £ 9,99)

3. Tijdens de zomer draag ik liefst zo weinig mogelijk make-up, of enkel de producten die mijn gebruinde huid er net wat beter doen uitzien (denk: mascara, highlighter of wat blush). Deze Clarins Pure Color Blush (ICI PARIS XL 36,-is all I need!

4. Naast een mooi zomerjurkje staat deze tropische jumpsuit met palmprint (Mango 29,99) ook op m'n wish list wegens: awesome. Meer redenen heb ik echt niet nodig.

5. Last but not least: een nieuwe bikini! Luipaard als swimwear kan misschien snel tacky overkomen, maar sinds ik Audrey Leighton van Befrassy deze (Triangl $89,-) zag dragen, wil ik 'm ook! Sexy, maar toch stijlvol - niet?

page loaded