Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Angelique’s Summer Wish List 2014

Door Angelique op 24.07.2014

Eender welke gelegenheid is een goed excuus voor een cadeautje. Het is zomer, mooi weer en ik ben eind augustus jarig! Misschien dat mijn Belmodo summer wishlist je dan al op de goede weg kan helpen. Want je kan niet snel genoeg zijn met het kopen van cadeautjes. Maar laten we eerlijk zijn, of het cadeautje nu van mezelf komt of van mijn ventje, ingepakt in een mooi papiertje open ik het met plezier! 

1. Ook tijdens de zomer kan het 's avonds al wat frisser worden en dan verwarm ik mij graag met deze sweater. Helaas al nieuwe collectie en dus niet in de solden te scoren, maar dat kan de pret niet bederven. Zuur verdiende centjes mogen al eens de deur uitrollen hé! Carven, € 150,-.

2. Omdat ik family time tijdens de zomer graag buiten tussen de fluitende vogeltjes en brommende bijtjes doorbreng. En wat doe je meestal tijdens family time? Inderdaad, lekker eten en drinken. Gezelligheid troef! Chicago, nu € 269,- i.p.v. € 499,-!

3. Deze zomer kies ik resoluut voor 3/4 dresses en skirts. Supervrouwelijk als je die benen half toont ;o)! Ideaal voor een summer party, maar ook om hier op de bureau mee rond te flaneren! Christopher Kane, € 427,- i.p.v. € 610,-.

4. Mijn favoriete accessoire bij uitstek is een horloge. Niets zo vervelend als de deur uitwandelen zonder horloge en je constant moeten afvragen hoe laat het is. Oké, ja, je kan je gsm er bijnemen. Maar die heb ik ook pas gevonden na even in mijn tas te graven. Geef mij dan maar een mooi uurwerk voor een leuke upgrade van mijn arm party. KOMONO, € 59,95.

5. Als we dan toch al een nieuwe picknickset gekocht hebben, kunnen er ook nog wel wat mooie tuinstoelen vanaf. Zo kan er gelijk meer volk rond de tafel zitten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Wehkamp, nu € 49,- i.p.v. € 99,95.

Nu hebben jullie genoeg ideetjes voor mijn b-day presentjes. Laat ze al maar komen!

page loaded