Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Koen’s Summer Wish List 2014

Door Koen op 23.07.2014

We hebben ondertussen toch al wat kunnen bakken in de zon. Voor zij die moeten werken ... ik voel met jullie mee, voor zij die vakantie hebben ... ik kom eraan, nog eventjes geduld en ik lig ook daar op dat strand! Elke reden is goed om een wish list op te stellen - want hebben we niet stiekem allemaal constant een lijstje in ons hoofd? Daarom, hier, wat ik nog voor het einde van de zomer in huis wil halen. (Dat is misschien iets te positief, but hey, a boy can dream ... )

1. Met de nakende Belmodo move naar Gent (read all about it here) heb ik toch ein-de-lijk een messenger bag nodig. Kwestie van mijn broek- en jaszakken wat te verlichten en al mijn spullen op een stylish manier te vervoeren. Met deze Multi-pocket messenger bag van Y-3 troef ik sowieso alle Gentse hipsters af! Te koop via Matchesfashion voor € 253,- (of € 126,- in solden!).

2. Met mijn 25 lentes ben ik niet meer van de jongste ... wink Een goede huidverzorging is dus key! Zeker in de zomer kan je je niet genoeg beschermen. Die zomerzon eist namelijk zijn tol, of is het de overvloed aan cocktails die je erin drinkt ... Wie zal het zeggen? Om goed gehydrateerd te zijn ga ik voor de Kiehl's Facial Fuel Transformer. Hij hydrateert de huid 24 uur lang, houdt rimpels tegen (ja, ze beginnen al te komen ... ) en bevat blauwe alg, vitamine E en squalaan - whatever that is ... Je kan hem vinden in de Kiehl's webshop of stores in Antwerpen en Brussel voor € 32,-.

3. Je kan het creepy vinden, maar ik vind dit kuiken onder een stolp fan-tas-tisch. Niets leuker dan je huis volzetten met niet voor de hand liggende interieurobjecten. Jeroen Lemaitre startte in Leuven met zijn zaak Animaux Speciaux. Je vindt er allerhande exotische, opgezette dieren als papegaaien, vlinders en kevers. Maar voor mij dus graag het eendenkuikentje, online te koop bij Animaux Speciaux voor € 55,-.

4. T-shirts, ik heb er nooit genoeg! Maar dit keer gaan we voor een specialleke. Het Belgische Control Studio maakt no-nonsense kleding die telkens weer tot de verbeelding spreekt. En zeg nu zelf, een T-shirt in neopreen, waarvan het bovenste deel ook nog eens geweven is ... Kan het cooler? Je koopt hem voor € 360,- bij Hunting & Collecting.

5. It's all about shoes! Wat is een wish list zonder een paar schoenen erop? Deze zomer zou ik graag wat designer love tonen aan mijn voeten. Deze exemplaren van Maison Martin Margiela zijn ultrazomers, maar hebben toch een zekere chique over zich. Het zal het lacqué effect zijn zeker? Je kan ze online vinden in de MMM e-boutique of in de boetiek in Brussel. Je betaalt er normaal gezien € 375,- voor, maar lang leve de solden! Maatje 45 moet volstaan wink

Voila, nu ga ik hier stoppen, want al die pop-up bars van deze zomer roepen op mij ... Geniet van de cocktails everyone!

page loaded