Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hoe zien jouw zomerse sneakers eruit?

Door Michael op 23.07.2014


We love our sneakers en voor de zomer halen we het liefst een paar in huis met leuke prints of felle kleurtjes, om onze outfits op te fleuren! We moeten niet verder zoeken naar het perfecte paar sneakers voor deze zomer, want UNíCKZ werkt dit jaar weer samen met Converse en Vans voor zomercollecties om je vingers bij af te likken! 

De collaboration met Converse sneakers bestaat uit 11 paar met elk een lekkere en fruitige print. Bananen, ananassen, watermeloenen, aardbeien, je kan zelf kiezen welk fruit je het liefst op je schoen ziet staan! Op de website kan je alle prints vinden. Zit jouw favoriete print er niet tussen? Geen nood, want je kan ook je eigen fruity print uploaden en jouw self-created personal sneaker ontwerpen! Get creative

Draag je liever een paar slip-on Vans aan je voeten, en dan nog liefst met een leuke print? Dan kan je ook bij UNìCKZ terecht! Samen creëerden de 2 merken leuke sneakers voor het festivalseizoen die je uiteraard ook kan customizen! Kies je favoriete plaatje, zet ze op je schoen en je zal er fashionable uitzien op je favoriete festival! 

Foto's © UNíCKZ.

Met medewerking van Kisten Voets.

page loaded