Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rock your metallics!

Door Tiany op 22.07.2014

Je hoeft niet meer in een tijdsmachine naar de 80's te stappen om een metallic outfit te kunnen dragen. Je kan nu ook shinen, want 1 van dé trends voor de zomer is metallic kledij! Op de SS2014 runway zagen we outfits met een hint van metallic stoffen, of volledige metallic looks


Foto's © Fashion Tag

De designers spelen met metallic accenten en juwelen die je helemaal doen stralen. Je kan een simpele outfit pimpen door een metallic rok to combineren met een basic witte blouse. Wil je het nog wat down-to-earth houden, gebruik dan een metallic clutch om je look op te vrolijken. 

Voor de echte lovers zijn er volledige outfits in metallic verkrijgbaar, om all-in te gaan. Combineer de klassieke metallic kleuren zoals zilver, goud en brons met wat gedurfdere kleuren zoals roze of blauw voor een echte statement outfit


Foto's © Pinterest.

Ook de metallic stoffen variëren zorgt voor een interessant effect. Kies voor flowy zijde voor een meer romantische look of ga voor een wat stijvere stof voor een robot-like gevoel. 

1. Jack Wills Metallic Tassle Clutch Bag: € 55,63.
2. Zara Metallic Sleehak: € 69,95.
3. River Island Gold Metallic Drape Front Mini Skirt: € 34,45.
4. COS Metallic Jersey Dress: € 69,-.
5. & Other Stories Oily Wallet: € 55,-.
6. Esprit Tanktop met Metallic Look: € 35,99.
7. River Island Gold Metallic Molly Jeggings: € 49,21.

Wij zijn alvast megafan van deze metallic trend. Life is a party, zeker als je outfit eruit ziet alsof je onder een discobal terecht kan! Hey mister DJ, turn the music up!

Topfoto © Foto Popsugar.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded