Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Loes’ Summer Wish List 2014

Door Loes op 22.07.2014

It’s the moooooost wonderful time of the year! En dan heb ik het over de zomer! Laat iedereen maar bleiren dat Kerstmis de mooiste tijd van het jaar is, bij mij is dat heel erg zeker de periode tussen juni en september. Als de zon door de gordijnen piept in de ochtend, dan sta ik op van een smile van oor tot oor. Het enige wat je dan nodig hebt? Een bikini en enkele zomerse accessoires, dat denk ik ervan!

1. Als het bloedheet is, de zon brandt op je bol en al je kleding plakt, dan wil je eigenlijk maar 1 ding en dat is in het water liggen in een prachtige bikini. Mijn woorden bij het zien van dit exemplaar waren de volgende: God Maria Jozef, WAAAAANT! Project 104 - £149,-.

2. Tegenwoordig ben ik helemaal into bindi’s, rhine stones en andere versiersels op mijn voorhoofd. Deze tika zou me een berg tijd besparen in de ochtend en is ook meer water (lees: zweet, ieuw) proofLa Moda UK - £ 10,-.

3. Als je me niet meer herkent aan mijn paarse haren, dan is het wel aan mijn holographic schoenen. Dit keer in minimalistische slipper variant voor de zomer! La Moda UK - £ 12,-.

4. Make-up? Niet nodig onder de zomerzon. Een goede, grote zonnebril, en gaan met die banaan! Deze met mooie gekleurde mozaïken heeft mijn hart alvast gestolen. Asos - € 49,29.

5. Mijn kleding houd ik graag luchtig en simpel in de zomer, maar dan moeten de accessoires wel echt knallen. Tijdens Modefabriek in Amsterdam ontdekte ik het merk Der-liebling en werd hotel de botel verliefd op haar prachtige kettingen. Der-liebling - € 121,88.

Ohja, en mijn nummer 6 is een vliegticket naar Cuba, of Thailand, of LA, of Valencia … Kijk maar even wat in de aanbieding is winkThank uuuu, come again!

page loaded