Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get ready for Tomorrowland, the 2nd weekend!

Door Angelique op 22.07.2014

Het 1ste weekend van Tomorrowland was al een enorme knaller, en wij kunnen niet wachten op meer magische electro fun! We moeten toegeven, die paar daagjes rust waren hoog nodig om onze batterijtjes weer op te laden, want het 2de feestweekend staat klaar

Net als vorig weekend kan je gaan dansen op de beats van David Guetta en Nicky Romero, maar ook op andere grote DJ's als Avicii en Martin Garrix! Ben jij nog wat ondersteboven van al die zomergekte en weet je niet precies meer wat aan te doen? Geen nood, Belmodo schiet te hulp en zorgt voor jouw perfecte outfit voor het 2de weekend van Tomorrowland!

1. Om je hoofd te beschermen tegen de zon kan je een leuke hoed opzetten, en het ziet er nog eens fabulous uit ook! Win win situatie! Sacha Zwarte Hoed: € 16,95.

2. Met het warme weer zijn luchtige T-shirts ideaal! Wij zijn fan van de crochet tops, het ziet er hippie chic uit en je kan zonder problemen genieten van de zon zonder het te warm te krijgen! H&M Top met Ingebreid Dessin: € 14,99.

3. Om het lieflijke van je top wat tegen te gaan kan je een distressed shortje aantrekken. Voor een stoerdere look en het is perfect om jouw zomerbenen te laten bruinen! River Island Dark Wash Frayed Denim Hotpants: € 35,-.

4. Aangezien het terrein van Tomorrowland al aan zijn 2de lading festivalgangers toe is, is de kans groot dat het er niet meer zo feilloos bij zal liggen! Daarom zijn regenlaarsjes helemaal perfect, en zullen ze je beschermen tegen de modder! New Look Coral and Black Chelsea Wellies: € 19,99.

5. Om je nodige spullen mee te nemen op het festival terrein is een fanny pack super handig! Hands free om ze zorgeloos in de lucht te gooien, no worries be happy! Kies voor een buideltasje met een leuke print om je outfit op te vrolijken. Eastpak Springer Lace Up May: € 20,-.

6. Een ketting kan je look helemaal afmaken. Kies voor een langer model om je casual hippie outfit compleet te maken! Forever 21 Beaded Chain Necklace: € 7,45.

7. Om je outfit wat te pimpen en er nog kleur in te brengen kan je een armbandje aandoen. Ga voor een opvallende kleur en model, get inspiredLiu Jo Chandra Narrow Bracelet: € 55,-.

Foto's © Tomorrowland.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded