Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Clio Goldbrenner for Kiehl’s

Door Aline op 22.07.2014

HOT COLLAB ALERT! De voltallige Belmodo redactie werd even wild bij het horen van deze onwaarschijnlijk leuke collab! Het Amerikaanse Kiehl's vormt namelijk een team met de Belgische Clio Goldbrenner en samen brengen ze een limited edition vanity-case op de markt. 


De pure vrouwelijkheid die Clio Goldbrenner en haar ontwerpen uitstralen, zorgt ervoor dat Kiehl's Clio voorstelde om hun ambassadrice te worden ter gelegenheid van de opening van de 1ste Brusselste winkel in 2013. En nu, in 2014 gaan ze nog een stapje verder: de eenvoudige, elegante en tikje zorgeloze attitude van Clio lijkt de perfecte fashion tegenhanger te zijn van de Kiehl's beautywereld

De platonische relatie tussen deze 2 brands wordt vandaag dan ook bezegeld met de Hygie, een vanity-case speciaal ontworpen door Clio Goldbrenner met een beperkte oplage van 100 stuks. Met andere woorden een absolute must om te hebben!


De vanity-case of beauty-case zoals ik hem graag noem is de verpersoonlijking van een schatkist voor en door echte vrouwen met een status. De editie ontworpen door Clio Goldbrenner is hedendaags en perfect aangepast aan de behoeftes van de moderne vrouw: een elegante tas in natuurlijk leder, geknipt om alle beautyspullen in op te bergen. De tas kan zowel aan de schouder gedragen worden of aan de hand. 

Clio zelf is ook een enorme fan van Kiehl's en speciaal voor de tas werd er een beperkte customised editie van de Ultra Facial Cream - Clio's favorite - op de markt gebracht.

De limited-edition beauty-case en de Kiehl's Ultra Facial Cream zijn vanaf donderdag 18 september 2014 te verkrijgen in de 5 verkooppunten van Kiehl's. En opgepast, er zijn slechts 100 vanity-cases beschikbaar! 1st come, 1st served ...

page loaded