Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet the 2014 Diesel Award winner

Door Michael op 21.07.2014

De 13de editie van de International Talent Support wedstrijd zit erop en ook dit jaar reikte Diesel de Diesel Award uit. De International Talent Support wedstrijd wilt jonge talenten de mogelijkheid geven om gehoord en gezien te worden, en daar doet Diesel graag aan mee!

De Diesel award wordt uitgereikt aan designers die met hun creativiteit een nieuwe look kunnen creëren. De prijs is truly amazing, want de winnaar krijgt immers een som van maar liefst € 25.000,-! Dit bedrag kan gebruikt worden om te investeren in een verdere carrière en hun brand op te bouwen. Ook mag de winnaar stage gaan lopen bij the creative team van Diesel, not too bad at all!

De prijsuitreiking vond plaats in het mooie Trieste in Italië en werd bijgewoond door tal van internationale bekendheden uit de mode-industrie en de media. Het thema van dit jaar om de Diesel Award te winnen was 'Denim Movement' en de Britse Zoe Waters ging met de prijs lopen!

“We choose Zoe Waters because the collection she presented at ITS 2014 is in line with the Diesel DNA, in particular her work on biker jackets, leather, zips and military elements. Also Zoe is willing to work within a team and get to collaborate in a design studio, this makes the difference and is compatible with the way we work.” - aldus Nicola Formichetti, creatief directeur bij Diesel -

Foto's © Diesel

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded