Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Bosworth lanceert fashion app ‘Style Thief’

Door Astrid op 21.07.2014

Tijd voor een grote schoonmaak op je iPhone want er is een nieuwe fashion app op de markt die je gewoon moét hebben. En dan hebben we nog niet gezegd dan de app in kwestie ontworpen is door fashionista/actress Kate Bosworth!

Dat de actrice een neus voor fashion heeft, wisten we natuurlijk wel al langer en ook aan de hele online bizz errond durfde ze zich al eens wagen. Remember Jewelmint.com? Je vult een korte vragenlijst in op deze website, waarna die jou adviseert welke juwelen het best bij je passen ... die je dan natuurlijk ook meteen kan kopen.

Wel, ons Kate was precies wel fan van het hele online gebeuren en besliste een eigen app te creëren. Style Thief is supersimpel. Stel, je zit op je favoriete terrasje, een festival of rode loperevent en je spot iemand met een outfit waar je groen van jaloezie van wordt. No way dat jij poeslief gaat vragen: “Hé, waar heb je dat leuke jurkje vandaan?” De oplossing is ‘Snap & Steal’: neem een foto met je smartphone, de app zoekt het kledingstuk en zegt je waar je het meteen kan kopen. Handig!

“Everyone has fashion envy. Everyone can relate to that feeling of looking at an editorial, for example - or a friend, or the runway, for that matter - wanting to steal something exactly as you’re seeing it, or something similar.” - Kate Bosworth tegen WWD -

Deze app is lang niet de 1ste van zijn soort - denk aan Style-Eyes, ASAP54, Snap Fashion & Styloot - maar hoopt met Kate Bosworth de nieuwe Shazam van de fashion wereld te worden. Voorlopig zitten er hier en daar nog wat bugs in maar met toegang tot meer dan 300 webshops kan je alvast beginnen shoppen, niet?

Foto’s © WWD.

page loaded