Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bie’s Summer Wish List 2014

Door Bieke op 21.07.2014

Whoop whoop, it’s that time of the year again! Ronddartelen op festivals, BBQ’s op het strand, nachtelijke cocktails en of course een nieuwe Summer wish list. Zelfs na de solden zijn er nog een heleboel must-haves die gewoon schreeuwen om in mijn bezit te zijn! Spoiler alert: na het lezen van dit artikel kan je maar best beginnen sparen, want je zal aan niets anders meer kunnen denken wink

1. Summer is here, dus hoog tijd om mijn bikinibabe-gehalte wat op te krikken. Wie mij een beetje kent, weet dat ik een onverbeterlijke sportfanaat ben. Deze Adidas running short is dus perfect om mijn rituele ochtendloopjes fashionable te starten! Te vinden op de Adidas Webshop. (€ 65,-)

2. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de deuntjes van Major Lazer op Werchter, maar tijdens al dat Bubble Butt booty shaken ben ik mijn zonnebrilleke verloren. Niet getreurd, want nu heb ik weer het ideale excuus om me een nieuw exemplaar aan te schaffen. Deze sunny van Komono wordt zeker en vast mijn nieuwe partner in crime! Te verkrijgen bij de Komono webshop. (€ 79,95)

3. Every girl has a weakness, laat de mijne nu juist designer bags zijn. Een streling voor het oog, maar ietsje minder fijn voor de portemonnee … Hoor ik daar ergens sponsors? Deze Marni shoulder bag staat al even op mijn wish list en wie weet hangt hij binnenkort rond mijn zongebruinde schouders. Online te koop bij NET-A-PORTER. (€ 990,-)

4. Summer holiday is on its way! Binnenkort kan je me vinden in warmere oorden en daar mag deze Seilenna bikini zeker niet bij ontbreken. Ook fan? Hij is te vinden bij Graanmarkt 13. Allen daarheen!

5. De zomer vraagt om verfrissing en dus is een healthy snack als een homemade waterijsje - al dan niet met een likje alcohol - meer dan welgekomen. De Zoku Quick Pop Maker maakt binnen de 10 minuutjes 2 ijsjes klaar en is daardoor een perfecte match voor mij en mijn lustige wederhelft a.k.a. the boyfriend. Who’s hungry? Te koop op Bol.com. (€ 42,95)

Benieuwd naar mijn zomeravonturen? Je kan me op de voet volgen op instagram @belmodobie

page loaded