Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

7 For All Mankind x HTC

Door Koen op 20.07.2014

7 For All Mankind, het alom gekende jeans brand, en HTC gaan samen in collaboratie voor een nieuwe collectie! Neen, niet de technology gigant HTC, maar wel Hollywood Trading Company, een vintage accessoire merk. Beiden zijn based in Los Angeles en zullen voor deze capsulecollectie denim ontwerpen met handgemaakte details

Met hun passie voor modern en tijdloze fashion kan de samenwerking tussen deze merken niet mislopen! Deze hedendaagse kledingstukken met American influences zullen zeker niet mogen ontbreken in je kleerkast. In de collectie zal je jassen, jeans, accessoires, tassen en riemen kunnen terugvinden, en trust me, it's difficult not to splurge

Deze lijn is zeker iets voor de rock-chicks and dudes die wel houden van distressed jeans, studs, leder en versleten plekkenWe love rock'n roll! De 7 For All Mankind x HTC Capsulecollectie zal vanaf augustus 2014 verkocht worden in alle 7 For All Mankind flagship stores, geselecteerde boetieks en department winkels.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded