Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Roman style arm candy

Door Bieke op 18.07.2014

Belgisch accessoiremerk Les Soeurs ken je misschien al van het Belmodo artikel 'Introducing Les Soeurs Hendrickx'. Wij zijn al volledig fan van hun unieke collecties armbanden, ringen en kettingen! De fashion-zusjes Julie, Kay en Clio stellen nu hun nieuwe arm-candy voor; de Gladys armband

Gladys is de nieuwste creatie van de zusters die naar eigen zeggen blood, sweat and tears heeft gekost. Maar wát een praaltje! Een hoogwaardige lederen armband die doet denken aan de oude Romeinen en gladiatoren. De naam werd afgeleid van het Keltische 'gladius' dat staat voor zwaard, of in modern language onafhankelijkheid, kracht en vrijheid. De armband stelt de moderne vrouw voor die niet terugdeinst voor verandering, avontuur en opwinding. Who run the world? Girls!

De cuff is verkrijgbaar in zwart, camel of rose metallic leder. Er zijn ook special editions beschikbaar als de petrol blue croco cuff, een echte eye catcher

Je kan naar de website van Les Soeurs surfen om Gladys te bekijken en te kopen. On your marks, ready, purchase!

Foto's © Les Soeurs.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded