Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brand focus: CO|TE

Door Tiany op 18.07.2014

Dat de Italianen good with fashion zijn weten we allemaal al wel. Het merk CO|TE is daarom ook echt een brand to watch! Founded door de 2 vrienden Tomaso Anfossi en Francesco Ferrari (beiden ook de moeite, if you know what I mean) en upcoming merk in de modewereld. De 2 friends hebben samen aan het prestigieuze Marangoni instituut in Milaan gestudeerd en hebben elkaar ontmoet tijdens collaboraties, een match made in heaven als je het mij vraagt!

Het merk staat voor bescherming en onderdak dat de 2 designers met een modern oog gebruiken als inspiratie voor de collecties. Ook kan je een reflection van de persoonlijkheid van segnori Anfossi en Ferrari terugvinden in de verfijnde en avant-garde designsCO|TE SS2014

CO|TE is featured door Vogue in hun talents list van de 160 opkomende designers, zeker worth it om eens een kijkje te gaan nemen op hun website dus! De collecties van het merk zijn geïnspireerd op de nieuwsgierige vrouw met een levendige geest en een natuurlijke elegance. De 2 designers hebben oog voor kwaliteit en detail. De collecties zijn interessant en hebben unconventional vormen, maar zijn toch draagbaar en zullen de kledingkast van elke vrouw aanvullen! CO|TE FW2014

De kledingstukken zijn gebaseerd op geometrische vormen en die zijn goed terug te vinden. Toch zijn de collecties zeer vrouwelijk en zullen ze je female curves accentueren! Kleuren combinaties en gedefinieerde nuances maken elk stuk uniek en interesting, om echt een statement te maken! 

Foto's © CO|TE.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded