Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Scarf it up!

Door Angelique op 17.07.2014

De finishing touch aan je outfit is vaak een leuk sjaaltje dat de boel wat opfleurt én je hals warm houdt. Het is daarom ook nodig om een variatie aan sjaaltjes te hebben zodat je er altijd eentje kan matchen met de kledij die je draagt. 

FALA, een jong shawl merk, streeft ernaar om sjaaltjes te creëren vol expressie met een fascinating combination van motiefjes en textielen. Hun designs zijn tijdloos en sophisticated en de collecties zijn altijd limited editions, voor dames die graag one-of-a-kind pieces dragen!

Voor hun SS2014 collectie, Below the Courtyard, haalt het merk zijn inspiratie bij authentieke Griekse motieven die worden gecombineerd met abstracte, sportievere elementen. De gedetailleerde prints zijn radiant en doen denken aan de sterke historische influence van de Griekse cultuur. De sjaaltjes van FALA zijn een luxueuze toevoeging aan je collectie die zeker niet kan ontbreken!

Wil je ook jouw sjaaltje scoren? Je kan ze gewoon kopen in de online shop van FALA!

Foto's © FALA.

Met medewerking van Kirsten Voets

page loaded