Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In love with gold!

Door Tiany op 17.07.2014

Lore Van KeerBelgische juwelendesigner, heeft onze hartjes al veroverd met haar zilveren en vergulde collecties, maar nu lanceert ze ook een lijn van gouden juwelen

Miss Van Keer trekt naar de kust om er deze zomer haar In Gold collectie voor te stellen. Ze gaat hiervoor samenwerken met The List & Co, een concept store die de juwelen zal voorstellen in een prachtig pand vol met design, luxe en prestige! 

Op zaterdag 19 juli wordt de collectie feestelijk gelanceerd, en guess what, daar mag iedereen bijzijn! Dus ook jij! Tussen 16:00 en 21:00 kan je op het Albertplein in Knokke een 1ste blik werpen op de prachtige gouden juweeltjes. Ambacadrice - alsook fan van de collectie - Eva Daeleman zal er ook bijzijn! Als je ter plaatse ook 'In Gold' vermeld kan je er heerlijke Gin gaan tasten, gehost door Copperhead. 

Een dagje zee met glinsterende gouden juwelen en een apero? Yes please! In Gold is nog tot augustus verkrijgbaar bij The List & Co of bij Lore Van Keer herself! Ga ook eens een kijkje nemen op de Facebookpagina van de designer voor een voorproefje!

Foto's © Lore Van Keer.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded