Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Amy Adams meets Max Mara

Door Tiany op 17.07.2014

Max Mara heeft spannend én sexy nieuws, want het nieuwe gezicht van het merk is Amy Adams! De award-winning actress zal de accessoirecollectie van FW2014 vertegenwoordigen. And boy, she does it elegantly. De campagne werd gefotografeerd in New York door de grote fashion photographer Mario Sorrenti. Op de foto's zien we Amy met de iconische signature bags van het merk en enkele cutting-edge stuks uit de sublieme eyewear collectie met handgemaakte details en een faux croc texture, een knipoog naar de handtassen van Max Mara dus.

De signature-bag van Max Mara is er 1 die detailed, practical & fuctional is. De bags zijn helemaal handgemaakt uit leder met de nieuwste technologieën en zijn er in 2 sizes. De kleuren zijn very gesofisticeerd en sober, voor de elegante ladies onder ons. Het gekende stitchwork, 1 van de trademarks van Max Mara, siert de voorkant van de handtas.

Een andere it-bag van het merk is de Margaux. Max Mara stelt deze tas zelf voor als een must-have par exellence. In het najaar wordt deze beauty helemaal heruitgevonden met asymmetrische handles en meerdere mogelijkheden om de tas te sluiten. Hier is het stikwerk wel verborgen om de harmonie van de proporties beter te benadrukken. Needless to say, ik ben al helemaal in love met deze collectie!

 

Met medewerking van Christine Smeyers. 

page loaded