Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: Shona Joy

Door Tiany op 16.07.2014

Als je van tijdloze klassiekers houdt met leuke prints en strakke lijnen dan is Shona Joy zeker iets voor jou! Shona Joy, naam en ontwerpster van het merk, is een Melbourne-based label dat samenwerkt met artiesten en graphic designers om exclusieve prints te creëren voor hun stijlvolle kleding

Oprichtster Shona studeerde Textiel Design en werkte als een design assistant bij Australiës bekendste merken om ervaring op te doen in het competitieve modelandschap. Ze startte met capsulecollecties die verkocht werden op de Paddington marktjes en de famous Portobello market in Londen. Proved successful groeide Shona Joy uit tot een well-established merk in Australië en is nu een up-and-coming label in Europa!

Shona Joy gebruikt luxestoffen en zorgt voor quality finishes! Toch swingen de prijzen niet de pan uit en blijven de collecties betaalbaar. Ideaal voor de fashionistas die addicted zijn aan stijl en klassevolle mode. De kledij van Shona Joy is super easy te combineren en zal dat plaatsje als timeless classic in je kastje innemen! Trust us, Shona Joy's collecties zullen je bekoren. 

Ben je al fan? Je kan jouw favoriete stuks kopen in hun online shop!

Foto's © Shona Joy

Met medewerking van Kirsten Voets

page loaded