Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Choupette’s Career

Door Kim op 16.07.2014

Een kat die een glamoureuzer leven heeft dan jij? Het kan, en haar naam is Choupette. Fashion lovers weten dat het hier om het favoriete huisdier van Karl Lagerfeld gaat, een beestje dat intussen al een heuse status verworven heeft in modekringen. Het bewijs? Choupette kan intussen spreken van haar eigen modecarrière, ze is namelijk het gezicht van de nieuwe campagne van beautymerk Shu Uemura.

Natuurlijk konden ze niet anders dan de campagne de toepasselijke naam 'Shupette' te geven : a match made in beauty heaven. Wat deze samenwerking exact zal inhouden is nog geheim, maar hoogstwaarschijnlijk zullen er alvast furry false eyelashes in de Shupette-lijn verkrijgbaar zijn.

Daar stopt het nog niet met de carrière van Choupette, want in september komt haar boek "The Private Life of a High-Flying Fashion Cat" uit. Hiervoor huurde Karl weer Patrick Mauriès en Jean Christophe Napias in, die ook instonden voor de schrijfsels van zijn eigen boek "The World According To Karl".

Foto's via Grazia.

page loaded