Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Filippa K FW2014 preview!

Door Tiany op 14.07.2014

Extra, extra! The Filippa K FW2014 campaign shots are here! En oh boy, ben ik even enthousiast! Ik ga het niet onder stoelen of banken steken, de collecties van Filippa K weten mij altijd te doen huppelen als een kind in Willy Wonka's Chocolate Factory. En ook deze keer zijn ze met vlag en wimpel geslaagd. Well done Filippa K!

Minimalistisch, tijdloos, elegant en chic zijn wederom de kernwoorden van deze collectie. Veel blauw, zwart, grijs en wit just the way we like it want tijdens de winter moet je niet afkomen met te flashy kleurtjes. Heel leuk voor jou dat jij nog zo happy in de winter ronddarteld, maar wij mortal humans zitten dan al lang in onze winterdip en hebben alle te felle kleurtjes uit onze garderobe verbannen. 

Ik krijg - zeker met het weer van de afgelopen week - meteen zin in de herfst! Laat die laagjes, gezellige avonden vol gezelschapspelletjes en wijn, bezoekjes aan de beste koffiebars, natgeregende kleren ruikend naar natte hond en bomen vol herfstkleurtjes maar komen. Filippa K en Belmodo zijn er helemaal klaar voor!

Foto's © FIlippa K.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded