Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dot it, stripe it, zigzag it!

Door Michael op 14.07.2014

De SS2014 runway heeft ons duidelijk laten weten dat de prints back in the game zijn. Stippen, strepen, zigzags, abstracte patronen, you name it! Je kan het zo groot en opvallend niet bedenken, het kan allemaal. Combineer verschillende motieven voor een eye-catching outfit, of ga voor een all-the-same look en draag matching kleren.

Polkadots doen ons denken aan de gesophisticeerde, vrouwelijke look van de jaren '50, en let's face it, het ziet er nog steeds adorable uit! Deze lente en zomer komen de stippen weer helemaal terug, voor een retro-inspired outfit


Foto © Not your ordinary lookbook

Stripes geven je een simpele maar elegante look en ze zijn klassiek & zeer ladylike! Deze lente en zomer ondergingen de streeppatronen een metamorphose en geven ze een modernere twist aan je outfit!


Foto © Not your ordinary lookbook.

Om een meer edgy look te creëren zijn er de abstracte motieven. Deze prints doen denken aan een art school en de Swinging Sixties! De zigzag en abstractere motieven komen terug op jurken, jassen en jumpsuits zodat je je volledig kan kleden in deze print madness!


Foto © The Fashion Spot.

Our suggestions

Dots


Asos, SIS by Spijkers En Spijkers, Asos.

Stripes


Zara, Mango, Zara.

Abstracts / Zigzag


H&M, Mango, Zara.

Topfoto's © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets

page loaded