Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ready for Customisez-moi 8?

Door Tiany op 13.07.2014

Customisez-moi is ondertussen al aan zijn 8ste editie toe, en wij zijn er klaar voor! Ben jij een genie met naald en draad en droom je ervan om je designs op de catwalk te zien? Dan is Customisez-moi jouw kans! 

De competition, opgericht door Bernard Gavilian, geeft designers de kans om hun ontwerp te tonen in een defilé voor een indrukwekkende jury met o.a. Elle België Editor in Chief Nica Broucke, Wim Denolf van Knack Weekend, Flanders Fashion Institute's Yasmijn Verlinden en fashion designer Cédric Charlier. Ook zijn er verschillende indrukwekkende prijzen die de designers kunnen winnen! 

Laat dus jouw verborgen talenten zien en schrijf je in voor Customisez-moi, the 8th edition! Het enige wat je moet doen is je voor dinsdag 30 september inschrijven op de website, de nodige stappen volgen, een motivatiebrief schrijven en foto's van 10 self created designs uploaden! Een kans die je niet kan laten liggen if you ask us!

Maar het wedstrijd-defilé is niet het enige wat er te doen valt! Op de Customize markt kunnen stylisten die customized werk willen verkopen zich ook inschrijven. Reserveer een plaatsje via de website, volg de stappen, en misschien kan je jouw designs wel gaan verkopen in hotel BLOOM!

Customisez-moi zal het weekend van zaterdag 8 november en zondag 9 november 2014 in hotel BLOOM! in Brussel doorgaan. Voor meer informatie kan je ook altijd een kijkje nemen op de Facebookpagina.

Foto's © Customisez-moi & Kurt Vandeweerdt.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded