Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get ready for Tomorrowland!

Door Koen op 13.07.2014

The festival season is upon us en Belmodo zorgt ervoor dat jij er helemaal klaar voor bent! Een paar festivals zijn al gepasseerd, maar the mother of all elektronische festivals zal binnekort beginnen, Tomorrowland! We weten allemaal dat Tomorrowland is uitgegroeid tot 1 van dé festivals die je moet meegemaakt hebben, met dit jaar niet 1 maar 2 weekends vol fun! Heb je de kans niet om in Belgie naar dit heuse feest te gaan, dan is er ook Tomorrowworld, dat dit jaar in Atlanta in de Verenigde Staten wordt georganiseerd! 

Tomorrowland is de host van de meest bekende DJ's van over heel de wereld. Je kan er dit jaar gaan shaken op de beats van onder andere Steve Aoki, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Skrillex en Nicky Romero. Oh my, zet je dansbenen al maar klaar! 

Natuurlijk is het een absolute must dat je je festivaloutfit klaar hebt liggen. Je wilt er fashionable uitzien en toch lekker in je vel zitten, zodat je de hele dag ongestoord kan gaan feesten! Wij helpen je alvast een handje en kozen voor jou onze ideale outfit uit om op het festivalterrein van Tomorrowland te paraderen!

1. De dungaree is ideaal voor festivals! Je moet niet veel moeite doen om het te combineren, het zit makkelijk én het ziet er super cute uit! Zara Denim Tuinbroek Kort: € 39,95.

2. Met het (hopelijk) warme weer kan je je tuinbroek combineren met een bandeau met een leuke print. Voor een leuk kleuraccent onder je jeans dungareePieces Printed Tube Bra: € 6,36.

3. Als het 's avonds wat frisser wordt, heb je iets nodig om je wat warmte te geven, en wat beter dan een leuke kimono! Kies 1'tje met een bloemenprint voor een extra zomers effect. New Look Fashion Union Green Tropical Print KImono: € 32,99.

4. Natuurlijk kan een zonnebril niet ontbreken aan je festival outfit. Kies voor een opvallend model met reflecterende glazen, so 90'sUrban Outfitters Preppy Sunglasses in Black with Revo Lenses: € 25,-.

5. Op een festival wil je graag comfortabele schoenen aantrekken die er ook nog eens goed uitzien. Ga voor lage boots met franjes om de festival vibe uit te stralen! H&M Suède Boots met Franje: € 59,99.

6. Als het zonnetje zijn best doet en het een warme dag is, kan je best verkoeling zoeken onder een fashionable pet of hoed. Een opvallend model is mooi én je maakt een statementRiver Island White Leather-Look Trucker Hat: €20,-.

Foto's © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets

page loaded